Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Borsos karaj

Hozzávalók
60 dkg csontos karaj ( 4 szelet ), 8 dkg lila hagyma, 10 dkg fekete retek,
2 teáskanál egész bors, 1 evőkanál barna cukor, 0,5 dl alma ecet,
1 teáskanál mustár, 4 szál friss kakukkfű, 0,5 dl étolaj, só, 2 adag kevert saláta

Elkészítés
A karaj szeletet besózom, kakukkfűvel és durva borssal bedörzsölöm. Kevés étolajban, egy közepesen forró serpenyőben szépen megsütöm mindkét oldalán. Amikor félig kész, kiveszem a húsokat a serpenyőből. Az ottmaradó, sülő szaftba beleteszem az apróra vágott lilahagymát és az apróra vágott fekete retket. Ízesítem kakukkfűvel. Barna cukrot karamellizálok bele. Felöntöm egy kevés almaecettel, és keverek bele egy kevés mustárt. Köretként párolt rizst és salátát adok mellé.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió