Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Julienleves

Recept 2 adag leveshez
2 púpozott evőkanál "Bio Berta Julien" szárítmányt áztatunk annyi hideg vízben, hogy ellepje és annyi ideig, hogy jól megduzzadjon. Majd 1,5 l víz hozzáadásával feltesszük főni "Bio Berta Bógrízzel" ízesítve. Közben 2 evőkanál olajon egy kevés apróra vágott vöröshagymát (vagy visszaduzzasztott, lecsurgatott, szárított "Bio Berta Vöröshagymát") megdinsztelünk, és 1 kávéskanál "Bio Berta Petrezselyemmel", egy kávéskanál "Bio Berta Csípmentes Fűszerpaprikával" és egy púpozott evőkanál liszttel jól összekeverjük. Hideg vízzel felengedjük, vigyázva hogy össze ne csomósodjon. Majd a forró leveshez öntjük, elkeverjük, felforraljuk.

Tejföllel ízesíthetjük
Adhatunk hozzá – 1 tojással, kevés liszttel, pici sóval ízesített – úgynevezett folyós galuskát (nokedli tészta), beleszaggatva a levesbe.

Dúsíthatjuk
Apróra vágott csirke/pulyka hússal is, így még finomabb!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió