Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Póréhagyma leves

Recept 2-3 fő részére
4dl vízbe 1 teáskanál "Bio Berta Bógrízt" teszünk és felforraljuk. 3 evőkanál "Bio Berta Póréhagyma grízt" 2 evőkanál liszttel, 2 dl hideg vízzel csomómentesre keverünk. Hozzáadunk még 1dl tejfölt vagy 0,5 dl tejszínt. Mindezt beleöntjük a forró vízbe, s forrás után még pár percig kevergetjük.

Ízesíthetjük
4 dkg margarinon megfuttatott 1 mokkáskanálnyi "Bio Berta Majorannával", 1 mokkáskanálhegynyi "Bio Berta Fokhagyma porral", amit felengedünk hideg vízzel és a forró leveshez öntjük. Pirított zsemleszeletekre sajtot reszelünk, amit a leves mellé adhatunk.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió