Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Spenót főzelék

Elkészítés
40 gr szárított "Bio Berta Spenótot" áztatunk annyi hideg vízben, hogy jól ellepje és annyi ideig, hogy megduzzadjon. Majd kevés sós vízben megfőzzük. Kinyomkodjuk, 2 evőkanál olajon 1 teáskanál "Bio Berta Fokhagyma" őrleménnyel, 1 evőkanál liszttel világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a spenótot, csomómentesre keverjük, tejjel felengedjük, majd sóval, "Bio Berta Bógrízzel" ízesítjük. Állandó kevergetés mellett jól felfőzzük. Feltétnek bármilyen hús- vagy tojás ételt, poféznit adhatunk.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió