Hírek, cikkek
A nyárra fordulta időszak elején jött elő PÁVA tyúkunk a kotlásból | részletek
2023-ban is, mint rendesen, ezúttal is a nyárra fordulta időszak elején jött elő PÁVA tyúkunk a kotlásból, mi pedig felkészülten az adódó feladatunkra, lementettük a sertésól padlásról a pávacsirkéket, s a pázsiton gurítható mobil ketrecbe vezényeltük cseperedő létüket, ahová édesanyjuk hálás turbékolással követte őket, hogy hozzáfoghasson nevelésükhöz. Sohasem volt még ekkora tyúkalj, azaz 6 kispáva,...
Zöld Dió és Barátai Lekvár | részletek
Ám a ZDEÁNSZ, vagy a ZÖLD RAPSZÓDIA, s pláne az ÁRTALTAN DIÓ szívemnek kedvesebb terméknév.
Ha sütemény ízek szortíroznak bennünket én Mák fan vagyok, de Édesapám nagy DIÓ imádó volt. Mivel Ő már nem tehet érdemit a dió érdekében kettőzött erővel szállnék harcba a diót egyre inkább ellehetetlenítő körülmények változtatása ellen.
Megfigyelhettük, hogy a dió kór- és kártevő mezőnye annyira...
Füge Frigye Paradicsom Maggal | részletek
Méretes virtuális előéletet tud maga mögött a termék! Ugyanis régóta gyanús volt számunka, hogy a Paradicsom is a nagy "suttógók" egyike, azaz bőven lenne benne mit még felderíteni!
Az igazsága teljességét a Nemzeti Népegészségügyi Intézettel közösen kimódolt kemo preventív kolbász termék kifejlesztése tárta elő. A kísérleti-fejlesztési szakban meglepő bizonyossággal szembesültünk mivel a...
Aszparágusz felhívás | részletek
Míg a Himnusz, a Honfoglalás, a Nélküled, a Szülőföld, meg kell, hogy érintse a SZÍVEKET, - az alábbi story talán nem hiba, ha a viselőivel még merészebbet szán!
35 évesen - már félárván (Édesanya nélkül) talált rám, mint földben-fűben-fában is kutászkodóra 1 cserép aszparágusz. Bevillant a szülői ház verandájának pompája - Édesanyám kedvence-gondozta dísznövény is az aszparágusz volt.
Jelként...
BIO „PARADICSOMI” VÍZ | részletek
(Paradicsom héj nedvességtartalma)
A paradicsom hasznosulásában a történelmi lépés onnantól számolódik, amióta nem dobjuk ki a paradicsom passzírozásakor a „melléktermékként” jelentkező héj -és mag keverékét, az ún. suskót, hanem értékét felismerve kifejlesztettük hasznosítása technológiáját.
A betakarításokat követő paradicsom feldolgozásoknál a mellékterméket is feldolgozzuk,...
1 |
2 | 3 |
tovább