Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Ablak bezárása

 

Haladni, meg–megállni, néha révedezni, inkább beleállni, mire képes már-még a BIO BERTA?!

  • Bennünket is meglep az a felfokozott láz, az alkotás még mindig bizsergető varázsa, ami immár a 26. szezonunkat is repteti, de valószinü más vidéken egészségmentő vállalkozást menedzselni, megélni, mint amit a tudomány az újkori magyar vállalkozás épülésekről feltételezni mert.
  • A Bio Berta mindig is igyekezett több, mint csak élelmiszer lenni, talán éppen azzal a plusz kis  mosollyal is a felhasználói ajkak szegletében...
  • Hitünk szerint az élelmiszer enciklopédiákon túl, kell hogy legyen a növényeknek saját harsonájuk is, melyeket kevesen illetnek figyelemmel, ezen suttogó üzenetek dekódolására tettük fel érdeklődésünket, fantáziánkat, erőterünket.
  • Ezért a Berta család minden tagjához rögzült kezdetben csak növényi utónév is, de eredményesen haladva a dekódolási rengetegben már halnévvel is illetődtünk.
  • Talán a világ nagy kihívásai megfeleléséhez is morzsáltunk fejleményeket azzal is, hogy immár két növénynél is az éves vegetációs növedékből a gyakorlat által hasznosított 5%-nyi betakarítási-feldolgozási rátát sikerült 100%-ra kiterjeszteni - igaz több mint másfél évtizedes K+F-es háttér munkák folyamodványaként.
  • OKOS ÉTKEINK ezen fejlesztéseink manifesztálódásai, hiszen ELLARGIA termékeink hatékonyságát immár szépen krónikázzák a fogyasztók visszajelzései, s 2016 végétől már nem csak DEMÓ effekt a VITAMIN RENDELŐ szettünk a Dr. Homoktövis és Dr. Fűszerpaprika orvosok szakrendelésével, hanem termék is született a magyar népgyógyászat klasszikus növényeinek eredőjeként a „MÁKOD LESZ” révén, hisz a csoda ÖTÖS vagyis a MÁK, a HOMOKTÖVIS, a MÉZ, a SZŐLŐ, a CSALÁN nem csak hatóerejében, hanem élvezhetőségében is felülmúlhatatlan.
  • Természetesen, ha brutális torzóként éljük meg valamely szépreményű termék olyan illetlenül gyarló műsorba kerülését, mint pl. ahogy a fokhagyma gerezd ecetes öntettel való kalandja is ilyen, akkor vállalva a szakmai értetlenkedést , s a piac mélaságát is, bevetjük a biobertás kunkort rendesen , s nem ecetben, hanem mustban, tartósítószer nélkül, csupán egyéb gyümölcs mazsola beúsztatásával, az első CSÓK-és a végeláthatatlan egészséghossz élményét szállító ÉRSELYEM-mel !
  • Mindeközben a Bio Berta hétköznapokat nem csak a termékeken keresztül szondázó érdeklődők számára közösségi hellyé-otthonná vált az Ökológiai Tájközpontunk, mert fecskéből immár 19 család tölti-költi a magyar hosszt minálunk, s hogy még színesebb legyen a madár világunk, páváink és egyéb szárnyasaink nagy hálával és szaporasággal lakják be bensőnk- és künsőnk-pitvarait.
  • Míg a fecskék szülőpárjai, ha szerencsés vándorlók, mindig visszatérnek, a fiókák már csapódhatnak más csapattal más helyszínhez is, de nem így a Berta fiókák, akik a 8- és 5 évesen meglépett útról le nem térve már a soros őserőt és szerkesztést adják. Könnyebb és büszke sorsot kérnénk nekik a magyar bio mozgalom égisze alatt. Kell, hogy legyen a magyar jövőnek egészség, természetvédő ágon fakasztható mosolya boldogsága is!
  • Egyik barátunk a soros új termékünk névadásaként az „Így sikerült”-et ajánlotta, lehet, hogy ez inkább passzolna a Bio Berta pályára belső visszatekintőként, de ugye a bertás bohémságból nem ez gurulhatna ki őszintén, hanem valami olyasmi, hogy reméljük ÁRTOTTUNK a fantáziatlanságnak, a sematizmusnak, a bátortalanságnak!

Mert a víz, ha nem éppen száll, akkor nagy eséllyel LE-nek folyik, legalábbis július 5-ig Fajszon a Hangszerfaparkban és a Bio-Drog-Berta Ökológiai Tájközpontban.

Berta család


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió